Csőre Gáborral és Bogdányi Titanillával indul a Parallaxis

2018. január 27. 09:15 - emTV.hu

Hosszú előkészületeket követően podcast formában tér vissza a Parallaxis. Az egykori ParaRádió scifi és fantasy magazinját az emTV.hu bábáskodása mellett az Űrszekerek csapata éleszti újjá. A tudományos és fantasztikus podcast februári adásának egyik témája a hazánkban januárban bemutatott The Orville, a műsorban pedig megszólal a két főszereplő magyar hangja, Csőre Gábor (Seth MacFarlane) és Bogdányi Titanilla (Adrianne Palicki) is. A színészek a scifi vígjáték széria mellett a Star Trekről is beszéltek, hiszen mindketten szinkronizáltak már Gene Roddenberry univerzumában.

Csőre Gábor hangja a magyarországi rajongók között szinte összeforrt a Star Trekkel, hiszen amellett, hogy az eredeti sorozat (TOS) második szinkronváltozatában ő szólaltatta meg Chekovot (Walter Koenig), a Star Trek: Voyagerben hét évadon keresztül kölcsönözte hangját Tom Paris-nek (Robert Duncan McNeill).

Bogdányi Titanilla nagy eséllyel lehet majd a Discovery főszereplőjének magyar hangja, ugyanis a The Walking Dead négy évadán keresztül szinkronizálta Soneqa Martin-Greent, az új Star Trek sorozat Michael Burnhamjét. Emellett pedig a Mindenen túl (Beyond) című eddigi utolsó Kelvin filmben ő szólaltatta meg Jaylah-t (Sofia Boutella).

Az Űrszekerek első, hetente jelentkező podcastjével, az Impulzussal ellentétben a Parallaxis belső gyártásban készül és havonta jelentkezik majd. A műsor korábbi felvételei itt érhetőek el, az archív színész interjúkat pedig erre találjátok.

Parallaxis premier
február
Űrszekerek

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr813606145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása