Star Trek játék érkezett az IMAX VR Centerekbe

2017. november 02. 10:30 - Ádám // emTV.hu

Különlegesen kel életre a virtuális valóság az IMAX VR Centerekben, melyek választható játékai között most már az Ubisoft által fejlesztett Star Trek: Bridge Crew Rescue at Perseph is megjelent. Az élményt teljesebbé teszi, hogy multiplayer módban is játszható, így akár három társunkkal egyszerre szolgálhatunk a USS Aegis hídján.

Bridge Crew Rescue at Perseph a Kelvin vonalon játszódik. A küldetésed, hogy feltérképezz egy szektort az ismeretlen űrben, és megfelelő új otthont találj a megtizedelt vulkáni népesség számára. A virtuális valóság játék már játszható a Los Angeles-i IMAX VR Centerben, és hamarosan megérkezik a New York-i (alsó képünkön) és a sanghaji játéktermekbe is.

Az elkövetkezendő hónapokban ilyen IMAX virtuális valóság játéktermek nyílnak még Torontóban, az Egyesült Királyságban, és a világ más pontjain is. Reméljük a közelünkben is!

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8313142716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása