Egy "halálos" Harry Muddot ismerhetünk majd meg

2017. szeptember 01. 11:45 - FCs.

Dilithium bányászokkal összeboronált, mesterségesen széppé varázsolt nők ide, androidokkal sakkban tartott Enterprise oda, a fiatalabb Harry Mudd (Rainn Wilson) lehet, hogy még elvetemültebb lesz, mint az eredeti sorozat idején. Új részletek a szélhámos Muddról a cikkben!

harry_mudd_dsctrailer.jpg

A hivatalos Star Trek Magazin új száma jövő héten jelenik meg, a címlapsztori pedig a Discovery-ről fog szólni. Az információk nagy részét még a San Diego-i Comic Con során gyűjtötték be, ezúttal a Rain Wilson által alakított Harry Muddról és a Shazad Latif által megszemélyesített Tyler hadnagyról tudhatunk meg többet a színészek nyilatkozatai alapján.

Egy sokkal halálosabb Harry Mudd

Rainn Wilson arról számolt be a magazinnak, hogy összesen két epizódban láthatjuk majd az első évadban, de azok rengeteg teendővel látták őt el:

"Nagyon tömény [meaty] epizódok lesznek. Meglehetősen sok szerepem lesz.Eléggé odatették magukat Harry Muddal kapcsolatban. Hatalmas rajongója vagyok az eredeti sorozatnak, amiben volt pár igazi vígjáték-epizód, és ez nagyszerű. Valahogy színesebbé kell tenned a felhozatalt, ha évente huszonkét epizódot forgatsz, ez benne volt a Roddenberry univerzumban. Viszont a Discovery sötétebb időket mutat be. Háború van, úgyhogy ez egy sötétebb, elvetemültebb Harry Mudd.”

Wilson azt is kifejtette, hogy miben különbözik majd az általa megformált karakter az eredeti sorozatban látott Muddhoz viszonyítva:

"Egy olyan karaktert örököltem, akit előttem egy briliáns színész személyesített meg. Egy csomó mindent ellestem tőle, amiket imádtam a játékában, majd sok mindent hozzáadtam magamból.Roger C. Carmel rendkívül érdekes színész volt. Le sem tudod venni róla a szemeid, amikor megjelenik egy epizódban. Az új írók egyszerre szélhámosnak és halálosnak alkották őt meg, ami egy érdekfeszítő egyensúlyként jelenik meg a néző számára."

ash_tyler_dscteaser.jpg

Burnham és Tyler

Shazad Latif elárulta a Star Trek Magazinnak, hogy az általa játszott Ash Tyler hadnagy egy ideig hadifogoly volt, emellett a USS Discovery legénységével és a Sonequa Martin-Green révén megszemélyesülő Michael Burnhammel való kapcsolatáról is beszélt:

"Szörnyű dolgokon ment keresztül. Nézőként ezt fedezhetjük fel, ő pedig más emberek segítségével fedezi ezt fel a hajón… [Gabriel Lorca kapitánnyal]. Egy katonai kapcsolat van. Egy kötelék. Ezen kívül egy kémia, a kapcsolat [Michael] Burnhammel, amit éppen felfedez."

A Star Trek: Discovery premierjéig már kevesebb, mint egy hónap van hátra. Szeptember 25-től magyar felirattal követhetitek a sorozatot a Netflixen!

emTV.hu // TrekMovie

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1812796216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása