Star Trek vagy Star Wars? Emberek vagy klingonok?

2017. augusztus 13. 19:30 - Idaho Ida

Két interjú a Discovery főszereplőivel magyar felirattal!

Tekintsetek velünk ismét a Discovery kulisszái mögé! A sorozat főszereplői ezúttal galaktikus vitát folytatnak a legismertebb sci-fi rajongói kérdésekről, majd a klingonokkal való napi munkáról árulnak el néhány meghökkentő részletet. Az interjúkat magyar felirattal mutatjuk.

yeoh_llap_ew.jpg

Kirk vagy Picard? Spock vagy Data? Star Trek vagy Star Wars? De lehet, hogy az "és", esetleg a "mindkettő" is belefér? A rajongók között is a legnagyobb vitákat kiváltó alapkérdésekről fejtik ki véleményüket a Discovery főszereplői az Entertainment Weekly kérdéseire válaszolva, logikusan, érzelmesen, vagy éppen humorosan indokolva választásukat.

Klingonok: a Star Trek: Discovery-ben minden eddigi sorozatnál többet fogjuk látni őket, így a készülő produkció színészei is folyamatosan körbe vannak véve a harcias faj képviselőit alakító kollégáikkal. Hogy milyen volt ez a mindennapokban, arról a következő klipben mesélnek a főszereplők.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery legfrissebb híreiről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportunkba!

emTV.hu // Entertainment Weekly // szöveg: Dave // videó-fordítás: Idaho

std_fans_poszthird3.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3412745774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása