Star Trek: Discovery – megvan a végső magyarázat a klingonok külsejére?

2017. július 17. 22:40 - Dave // urszekerek.hu

Legalábbis az Entertainment Weekly legújabb számában maga Aaron Harberts showrunner nyilatkozik és igyekszik lezárni az első előzetes májusi megjelenése óta kirobbant heves rajongói vitákat és spekulációkat. Harberts azt is megjegyezte, hogy maga Bryan Fuller is támogatta az újfajta megjelenést, sőt annak kialakításában is részt vett.

klingonok_nagyobb.jpg

"A klingonok megjelenése a Star Trek különféle változataiban soha nem volt teljesen következetes. Mi pedig több különféle klingon házat fogunk majd bemutatni a sorozatban, különböző fajta klingonokkal. Remélhetőleg a rajongókat sokkal jobban fogják érdekelni maguk a karakterek, mint amennyire most az új dizájn miatt aggódnak."

Habár az új sorozat történetének lényegét még nem ismerjük részleteiben, annyi biztos, hogy a klingonok meghatározó szerepet fognak majd abban játszani, komoly "intergalaktikus" káoszt okozva a föderációs-klingon hidegháború idején, alig egy évtizeddel az eredeti sorozat történései előtt.

Az előzetesben már futólag láthattuk a klingonok tekintélyes méretű hajóját, mely hatalmas, idegen katedrálisként jelent meg előttünk. A klingonok élén a Chris Obi által alakított T’Kuvma áll, aki egy ősi klingon ház fejeként egyesíteni igyekszik népét, még akkor is, ha ezzel kiprovokál egy Föderációval vívott háborút. T’Kuvma oldalán pedig a nemrég teljes harci díszben látott L’Rell (Mary Chieffo) fegyverzeti parancsnok áll.

"BIjatlh ’e’ yImev!"

– inti nyugalomra Aaron Harberts klingon nyelven a türelmetlen fanokat, akik legközelebb a hétvégi San Diego-i Comic Con negyvenöt perces Star Trek: Discovery paneljén kaphatnak bővebb információt a várva várt sorozatról - ennek programjáról mi is beszámolunk majd.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3412670933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása