A San Diego-i Comic Con Star Trek témájú programja

2017. július 11. 11:40 - Idaho Ida

Vasárnap véglegesítették a San Diego-i Comic Con végleges programját. Tavaly itt mutatták be a USS Discovery botrányos tesztrepülését, ám idén a rengeteg Star Trek kiállítás és vásár mellett a legérdekesebb a Star Trek: Discovery panel lesz. Az eseményeket mi is élőben követjük majd, és természetesen mindenről azonnal beszámolunk, de addig a TrekMovie segítségével nézzük meg közelebbről, Star Trek témában mikor-mire számíthatunk idén a San Diego-i Comic Conon.

std_sdcc.jpg

Július 20-án, csütörtökön 13:30 és 14:30 között a 24ABC teremben
Roddenberry Presents (Roddenberry bemutatja)

A Roddenberry Entertainment előadása a tudományos fantasztikum megjelenéséről a mai digitális platformokon és a szociális médiában, valamint a franchise-ról, ami már több, mint öt évtizede jelen van. Rod Roddenberry és Trevor Roth beszél néhány érdekességről, Az új nemzedék (TNG) harminc éves évfordulójáról és az új animációs sorozatukról, a Rod & Barry-ról.

15:00 és 16:00 között a Neil Morgan Auditóriumban a San Diego Központi Könyvtárban
Your Star Trek Podcast HQ: SoCal

Hírek, elemzések és interjúk: Larry "Dr.Trek" Nemecek beszélget a SoCal tagjaival a sokszínűségről, a podcastról, az internetes rádiókról és arról, hogy mit remélnek az új Trek sorozattól.

17:00 és 18:00 között a 25ABC teremben
Star Trek: The Next 50 Years (Star Trek: A következő ötven év)

A kritikusok által is elismert írók, Mark A. Altman és Edward Gross (St. Martin's Press) beszélgetnek Scott Mantz-al (Access Hollywood) a Star Trek eddigi öt évtizedéről, és arról, vajon merre tart majd a franchise a következő ötven évben, beleértve a Star Trek: Discovery-t, a mozifilmeket, és hogy miért van szükségünk a Trekre most jobban, mint eddig bármikor.

Július 21-én, pénteken 16:30 és 17:30 között a 8-as teremben
Design and Technology for Film and Television (Filmes és televíziós tervek és technikák)

Neville Page és Glenn Hetrick beszélnek arról, hogyan alkalmazzák a hagyományos és legújabb technikákat a sminkek és jelmezek, a lények megteremtésénél.

20:00 és 21:00 között a 29AB teremben
Larry Nemecek’s Trekland 2017: TNG at 30 and Discovery at T-minus (Larry Nemecek Trek Világa 2017: Az új nemzedék és Discovery)

Larry "Dr.Trek" Nemecek beszél Az új nemzedékről (TNG), a Discovery-ről, bakiparádékról és színfalak mögötti viccekről.

20:30 és 21:30 között a 6A teremben
Klingon Lifestyles (Klingon életstílus)

Klingonok, fegyverek, a Klingon-űr inváziója és élő bat'leth harc – mindez a huszonnégy éves Klingon színjátékon. Minden jelmezest – fajtól függetlenül – szeretettel várnak.

Július 22-én, szombaton 14:30 és 15:15 között a 20-as bálteremben
Star Trek: Discovery

Több mint ötven évvel ezelőtt bemutattak valamit, ami gyorsan kulturális jelenséggé nőtte ki magát. Egy televíziós sorozat, amely inspirálta a tudományos és technológiai fejlődést, szociális korlátokat döntött le és világszerte számtalan nézőt repített új kalandok és ismeretlen határok felé. Idén ősszel a Star Trek: Discovery útjára indul, hogy folytassa a Csillagflotta küldetését, hogy új világokat és életformákat fedezzen fel, miközben megtanítja, hogy ahhoz, hogy megérthessük az idegeneket először magunkat kell megértenünk. A sorozat új űrhajót és új karaktereket mutat be, miközben ugyanazt az ideológiát és reményt karolja fel a jövőről, ami álmodók és alkotók generációit inspirálta. Csatlakozzatok egy beszélgetésre a szereplőkhöz és a kreatív alkotókhoz!

14:15 és 16:15 között a 6A teremben
Starship Smackdown: The Revenge (Csillaghajó Csata: A bosszú)

Egy olyan esemény, amit látni kell! Ki nyeri az idei csatát? Az Enterprise csillaghajó képes legyőzni egy Birodalmi csillagrombolót? A Zsivány Egyest vajon asszimilálná a borg? Ezekre a kérdésekre, és sok másra is fény derül a résztvevők beszélgetéséből.

(minden időpont Csendes-óceáni idő szerint szerepel)

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312656019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása