Szeptemberben érkezik a Discovery előzmény-regénysorozata

2017. június 08. 20:45 - Dave // urszekerek.hu

Szeptemberben jön a Star Trek: Discovery prequel, azaz előzmény- regénysorozat első része! A német kiadó, a CrossCult már megkapta a kéziratot, melynek német címe "Verzweifelte Stunden" azaz "Kétségbeesett órák". Előzmény, tehát még az új sorozat bevezetőepizódja előtt játszódik.

std_logo_2.jpg

Semmilyen háttérinfó nincs róla, szigorú titoktartás, de az kiderült, hogy Németországban nyomtatott és digitális (e-book) változat, illetve hangoskönyv formában is kiadják idén szeptemberben.

David Mack regényének angol nyelvű címet ("Desperate Hours") márciusban hozták nyilvánosságra. Az angol változat Kindle jelenleg is előrendelhető nagyjából 4200 forintért az Amazonon.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6812579961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása