Betekintés az Orville második évadába

2018. december 23. 10:00 - FCs.

Seth MacFarlane sorozatának várva-várt folytatása december 30-án debütál Amerikában, a frissen érkezett kedvcsináló pedig újabb jelenetekből fed fel rövid részleteket. Mercer kapitány legénységének ezúttal is kijut majd a húzós kalandokból és a komikus szituációkból, a történeteket pedig friss és visszatérő beugró szereplők színesítik majd. Az előzetest nálunk magyar felirattal nézhetitek.

seth_macfarlane_orville2_inside.jpg

A videóban MacFarlane mesél a második szezon koncepciójáról, amiben a science fiction, az akció és a karakterekre koncentráló, lassabb történetvezetés is megjelenik, fenntartva az első évadban kialakított tökéletes egyensúlyt. A Trekkerek számára külön öröm, hogy a folytatásban Marina Sirtis (Troi, TNG), John Billingsley (Phlox, ENT) és Tim Russ (Tuvok, VOY) is tiszteletét teszi, a rendezők között pedig Jonathan Frakes (Riker, TNG) és Robert Duncan McNeill (Paris, VOY) neve is megjelenik.

Az Orville második évadának korábban megjelent előzetesét itt tekinthetitek meg, a Seth MacFarlane sorozatával kapcsolatos további hírekért pedig kövessétek az Űrszekereket!

emTV.hu

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1014508632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása