Izgalmasnak ígérkezik a Discovery folytatása

2017. december 27. 19:35 - FCs.

Január második hetében végre kiderül, hogy hova sodródott a Discovery a kilencedik epizód történései után. A Netflixen január 8-án bemutatkozó Despite Yourself című folytatást még öt további epizód követi majd, a sorozatot a szokásos módon hétfőnként nézhetjük heti rendszerességgel egészen az első évad februári végkifejletéig. Amíg a folytatásra várunk, a tizedik rész mozgalmasnak tűnő eseményeibe egy rövid előzetes enged betekintést, a videót az Űrszekereken megszokott módon, magyar felirattal mutatjuk.

dsc_chapter2_promo_cover.jpg

A kedvcsináló alapján valószínűleg közelebb kerülünk majd L’Rell és Tyler közös múltjának további részleteihez, de a Stamets állapotán bekövetkező változásoknak is szemtanúi lehetünk. Úgy tűnik, hogy a rejtélyek továbbra is állandó szerepet kapnak a Discovery fedélzetén.

Akik az epizódok készítésével kapcsolatos bővebb háttér-információkra is kíváncsiak, azok számára továbbra is javasolt a Netflixen is elérhető After Trek című talkshow, amelyről nálunk is több alkalommal olvashattatok.

Star Trek: Discovery
január 8. hétfő 9:00
Netflix

After Trek felvételről
január 8. hétfő 9:00
Netflix

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3013526639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása