Anthony Rapp szexuális zaklatással vádolja Kevin Spacey-t

2017. október 30. 09:20 - Ádám // emTV.hu

Itthon Marton Lászlóhoz kötődően, míg a tengerentúlon a Weinsten-botrány kapcsán egyre másra kerülnek nyilvánosságra a korábbi zaklatásról szóló vádak. Most a Star Trek: Discovery-ben Stamets hadnagyot alakító Anthony Rapp állt elő azzal, hogy harmincegy évvel ezelőtt, 1986-ban Kevin Spacey egy buli alkalmával zaklatta.

A ma már másságát nyíltan vállaló Rapp akkoriban még csak tizennégy éves volt, és a Precious Sons (Értékes fiúk) című darabban szerepelt Broadway-en. A kritikusok imádták, több fogadásra meghívást kapott, köztük egy, a Spacey házában tartott bulira is, ahol elmondása szerint az akkor huszonhat éves színész az ágyára fektette, rámászott és fogdosni kezdte. Rappnek végül sikerült a fürdőszobába zárkóznia, majd később lelépett a buliból.

A darabban, amiben ekkor játszott, volt egy pont ugyanilyen jelenet, amiben az édesapját alakító Ed Harris rámászik a fiúra, mert részegen összetéveszti valaki mással.

"Valamilyen szinten a testem hozzá volt szokva a helyzethez, hogy egy idősebb férfi rám mászik, hiszen a darabban is benne volt"

– nyilatkozta a Buzzfeednek.

Az interjú megjelenése után nem sokkal Kevin Spacey kiadott egy közleményt a Twitteren, amiben azt írja, hogy őszintén nem emlékszik a dologra Rapp-pel, de ha valóban így történt, akkor a legőszintébben bocsánatot kér a szörnyen helytelen, részeg viselkedésért.

Mindettől függetlenül azt írja még, hogy éveken át biszexuális volt, több férfit és nőt is szeretett, de mostanra rájött, hogy meleg férfiként kíván élni, és ennek első lépése, hogy tart egy alapos önvizsgálatot – adta hírül az Index.

emTV.hu // Index

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1313116558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása