Így tátikázott Sonequa Martin-Green a Playback párbajban

2017. szeptember 12. 16:05 - Ádám // emTV.hu

Sonequa Martin-Green a kevesebb, mint két hét múlva, szeptember 25-én érkező Discovery főszereplője az új Star Trek sorozat előtt a The Walking Deadben hosszú évekig alakította Sasha Williams karakterét, és számos más szériában is láthattuk már. Így neve korábban sem volt ismeretlen a sorozatjunkie-k előtt az Egyesült Államokban és itthon sem. Nem csoda hát, hogy LL Cool J szerepelni, pontosabban tátikázni hívta a Playback Párbaj című műsorba, ahol megbizonyosodhattunk a színésznő előadói és tánctudásáról egyaránt. Ebben a posztban ezeket a régebbi, ám annál szórakoztatóbb felvételeket mutatjuk meg nektek.

A Playback párbaj (Lip Sync Battle) egy, az amerikai Spike csatornán látható tátika-műsor, melyben a meghívott sztároknak énekesek bőrébe bújva a színpadon hitelesen kell előadniuk a slágereket. Nagyjából olyan, mint a TV2 Sztárban sztár című műsora, de ebben a produkcióban az előadóknak nem kell énekelniük, mindössze tátogniuk.

Sonequa Martin-Green is megmutathatta milyen jó táncos, és természetesen a The Walking Dead kiszólás sem maradhatott el, ám előbb még Whitney Huston bőrébe bújt bele és adta elő egyik legnagyobb slágerét:

Az amerikai eredetit a hazai VIVA is adta, de tavaly Az RTL Spike bemutatja: Playback párbaj címmel elkészült a hazai változata is az RTL Spike és az RTL Klub számára, melyet Gáspár Laci és Szabó Zsófi vezetett, és melynek felvételén az emTV.hu is jelen volt.

A párbajt egyébként Lauren Cohannel szemben Martin-Green nyerte.

emTV.hu // Spike

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6512823512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása