Picard visszaszámlálás az Űrszekereken

2020. január 12. 16:00 - FCs.

A Star Trek egyik legnépszerűbb karaktere hamarosan új sorozatban tér vissza a képernyőkre, a január 24-én esedékes nemzetközi premierig ezért naponta megjelenő tartalommal segítjük a megfelelő felkészülést: a Facebookon megjelenő posztjaink, a témában írt cikkeink, valamint a videós és podcast tartalmaink nem csupán a legnagyobb rajongókat, de azokat az érdeklődőket is megszólítják, akik eddig csak az interneten található mémek alapján azonosították a kopasz kapitányt.

star-trek-picard.jpg

Ha tudni szeretnéd, hogy miért robbant fel az internet a sorozat bejelentése után, és miért várja a Trekkerek nagy része lélegzetvisszafojtva az ikonná vált karakter visszatérését, tarts velünk! A kevesebb, mint két hét múlva esedékes első epizódig alaposan körül járjuk a témát, és elmerülünk Az új nemzedék legnagyobb pillanataiban, a hét évadot megélt sorozat kulisszatitkaiban, valamint megismerjük az embert az egyenruha mögött, és minden érdekességet rátok zúdítunk Patrick Stewart megismételhetetlen Star Trek karrieréről.

A visszaszámlálást a ma megjelent Impulzus Podcast 104. adása nyitja, melyben Az új nemzedék tíz kiemelkedő Picard-központú epizódját idézzük fel, és közben arra keressük a választ, hogy milyen alapvető építőkövekből állt össze a ma ismert Csillagflotta-vezető, aki mindig a helyes döntéseket hozza, és aki a Star Trek eredeti sorozatban gyakran érvényesülő vadnyugati megoldások helyett rendszerint a diplomácia eszközeit, valamint a tárgyalótermekben prezentálható, lefegyverző erejű monológokat választja:

Ha nem szeretnél lemaradni a visszaszámlálás egyetlen pillanatáról sem, kövesd az Űrszekerek Közösségi Flotta Facebook oldalát!

Űrszekerek Közösségi Flotta // fotó: CBS All Acces

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8715404546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása