Alice Eve újra Carol Marcus lesz

2019. június 24. 16:03 - FCs.

Egyelőre nem a soron következő Kelvin filmről derültek ki információk, a színésznő „mindössze” a Star Trek: Fleet Command című mobilos játékban vállalta el újra a karaktert. Marcus admirális lányát legutóbb J.J. Abrams második Star Trek mozijában láthattuk, a harmadikban sajnos már nem találtak neki tevékeny szerepet az írók. Akik viszont arra vártak, hogy a színésznőt újra egyenruhában lássák, azoknak most teljesül a kívánsága.

scopelyaliceeve_0.jpg

Kirk és Marcus kapcsolata az elsődleges idővonalon hangsúlyos szerepet kap: Carol Marcus karakterét a Khan haragjában még Bibi Besch alakította, ebben a filmben ráadásul a kapitánnyal közös gyerekük, David Marcus (Merritt Butrick) is bemutatkozott. Carol ebben a filmben azonban nem a Csillagflotta tagja, hanem fiával együtt tudósként dolgozik a Genesis nevű terraformáló projekten.

Mivel a Star Trek: Sötétségben valamennyire ennek a filmnek az újragondolásán is alapul (bár meglehetősen nyakatekert módon), ezért a készítők számára kézenfekvőnek tűnt, hogy Carol Marcus is megjelenjen a cselekményben. A karakter azonban mindkét idővonalon egyszeri vendégszereplő maradt: Bibi Besch ugyan szeretett volna visszatérni, hogy a William Shatner által alakított kapitánnyal (illetve akkoriban admirálissal) pontot tegyenek a kapcsolatuk összes elvarratlan ügyére, ez azonban nem valósulhatott meg. Ugyanígy Alice Eve számára sem jutott eljátszható szerep a Mindenen Túlban.

stid-4k-blu-1182.jpg
A második Kelvin film iránt érdeklődők számára egyébként Alice Eve látványos átöltözését dobja fel az internet a legsűrűbben: annak ellenére, hogy a rajongók nem fogadták túl jól a színésznő indokolatlan fehérneműs jelenetét (ezekért a képkockákért utólag maga J.J. Abrams is elnézést kért), a karakter vissza nem térése folyamatosan beszédtéma maradt a világhálón – a nézők jórésze a Kelvin legénységgel együtt visszavárná a doktornőt.

A Carol Marcus karakterére koncentráló Star Trek: Fleet Command promóciós videót maga a színésznő osztotta meg a közönséggel a saját Instagram oldalán, ahol újra kék uniformisban láthatjuk őt. A játék alaptörténetét egyébként Mike Johnson írta, akinek egy Kelvin-univerzumban játszódó képregénysorozat, az IDW által kiadott ’Boldly Go’ is a nevéhez köthető. A Fleet Command az Android és iOS rendszereken már elérhető, és sajnos könnyen lehet, hogy jó ideig ez lesz az egyetlen Kelvin kaland a képernyőkön.

Űrszekerek Közösségi Flotta // Redshirtsalwaysdie // Comicbook

Űrszekerek Közösségi Flotta a Facebookon is!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7414907580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása