Az Űrszekerek visszatért, és új galaxisok felé veszi az irányt

2019. május 24. 19:30 - FCs.

Az emTV.hu és az Űrszekerek közötti hosszú és eredményes együttműködés után a flottánk önállóan folytatja a működését. Csapatunk némiképp megváltozott felállásban, de ugyanazzal a küldetéssel dolgozik tovább: célunk, hogy a változatos magyar nyelvű tartalmak és Roddenberry univerzumának folyamatos nyomon követése által a hazai Trekker közösség eljusson oda, ahová még rajongó nem merészkedett.

Az emTV.hu egykori portfólió-főszerkesztője a továbbiakban a távolból segíti majd a munkánkat: Horváth Ádám Tamás átadta nekem az Űrszekerek Közösségi Flotta kapitányi székét.

Állandó szerzőink a váltás után sem hagynak fel szokásos tevékenységeikkel: Attila a Star Trek univerzum hátterét tárja fel a régi és új sorozatok/mozifilmek történelmén átívelve, Dave pedig az aktuális trendek és történések mozgatórugóit elemzi. Miközben Attila és Dave a gondolatébresztéssel és a kánonon kívüli alkotások részletes értékelésével is foglalkozik, addig Magdi és én a Star Trek, az Orville és a Csillagakapu világában történő hírekről, aktualitásokról tudósítunk.

Podcast műsoraink az Űrszekerek Flotta fontos alappillérei maradnak: az Impulzus a heti epizódelemzéssel várja hallgatóit, melyben a Star Trek filozófiai hátterét és mondanivalóját boncolgatjuk, a Parallaxis pedig a tudomány és a technológia aktuális fejleményeiről értekezik. Műsoraink egyébként folyamatos megújulásban vannak, az állandó podcasterek mellett pedig hétről-hétre új, változatos vendégek is megszólalnak.

Rajtunk kívül természetesen Ti is formálhatjátok a Flottát, hiszen hozzászólásaitokkal, ötleteitekkel, támogatásotokkal folyamatosan hozzájárulhattok a tevékenységünkhöz. Ha a Star Trek iránti rajongásod valamilyen kreatív tevékenységben ölt testet, ne habozz felkeresni minket: alkotásaitokat az egész közösség számára bemutathatjátok.

Űrszekerek Közösségi Flotta

Űrszekerek Közösségi Flotta a Facebookon is!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7114857218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása