Kirk kapitány zárja le az Agymenőket

2019. január 31. 18:00 - T Pen

Az Agymenők sorozatban egyáltalán nem ritka a Star Trek színészek feltűnése, számtalan más nagynevű sztár vendégszereplése mellett. Azonban most, hogy a CBS népszerű szitkomja a befejező szezonjához ért, végre becserkészték magát Kirk kapitányt is, vagyis az őt alakító William Shatnert. Már 2016 óta udvaroltak neki, de csak most adta be a derekát.

shatner-tbbt-header1.jpg

"Készülj fel a végső D&D csatára hamarosan az Agymenőkben!"

Ezzel a mondattal hívta fel a figyelmet kedden reggel a sorozat hivatalos Twitter oldala egy neves sztárokkal megtűzdelt közelgő epizódra. William Shatner mellett ott lesz Joe Manganiello (True Blood), Kevin Smith (Stop-shop, Dogma), Kareem Abdul-Jabbar (kosárlabdázó; legismertebb filmszerepe: Bruce Lee ellenfele a Halálos játszmában) és persze Wil Wheaton (Star Trek: Az új nemzedék, TNG), akinek már nem ismeretlen az Agymenők világa – 2009 óta rendszeresen feltűnik a sorozatban.

William Shatner egy frappáns, láthatóan Dungeons and Dragons-ben jártas választ adott a fenti mondatra saját Twitterén.

"Kapd fel az ikozaéder kockádat, mert én készen állok, hogy megnyerjem ezt a játékot!"

leonardnimoy_bigbangtheory.jpg

A geekekről, vagy inkább nerdökről szóló szitkom tehát elérkezett a tizenkettedik szezonjához. Az eddigi részek is többször vonultattak fel Star Trek színészeket, akiknek a sorát most William Shatner zárja majd. Bár Leonard Nimoy személyesen is meglátogatta az egyik forgatást, a Spockot alakító színész nem játszott a sorozatban, csupán az ötödik szezonban adta a kis Spock figura hangját a Látszatkapcsolat című részben (ellenben fia, Adam Nimoy megjelent a Leonard Nimoyra emlékező epizódban, a Spock-hasonulásban).

De más Star Trek színészek vállaltak már cameo szerepeket is az évek során, úgy mint George Takei (Sulu, TOS), Brent Spiner (Data, TNG) és LeVar Burton (La Forge, TNG), akik mindannyian önmagukat alakították. Az állandó nézők pedig bizonyosan tudják, hogy Wil Wheaton (Wesley Crusher) a harmadik szezon óta rendszeresen visszatérő vendégszereplő, aki szintén saját magát alakítja fergeteges öniróniával.

Az Agymenők társkészítője és sorozatfőnöke, Bill Prady nagy Star Trek rajongó hírében áll, mi több a Star Trek: Voyager sorozat egyik epizódját (Káprázat) is ő maga írta. Most, hogy ez a sorozata a végéhez közeledik, úgy tűnik Prady elgondolkodott a jövőjén, mert egy hónappal ezelőtt ezt írta a Twitteren:

"Miután az Agymenők véget ér, szeretnék egy kicsit újra Star Trek produkcióban dolgozni."

Mint tudjuk a CBS-nél mostanában egyre nagyobb az aktivitás Star Trek-vonalon, szóval Prady felcsöröghetné Alex Kurtzmant az ügyben. De lehet, hogy ez már meg is történt.

emTV.hu // TrekMovie

banner_uszfb.jpgdonate_usz.gif

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9614600390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása