A csillagok közé vágyakozik Saru a következő Short Treks előzetesében

2018. november 28. 10:00 - FCs.

Az idei Mikulás végre Saru háttértörténetét is elhozza nekünk: a törzsközösségben élő kelpián valami olyasmire vállalkozik, ami társai veszélyérzékelő szerveit teljes mértékben kiakasztja. Saru az ismeretlen hívására végül a Csillagflottában találja magát, az ehhez vezető utat pedig hamarosan mi is átélhetjük. Az előzetest magyar felirattal mutatjuk!

Bo Yeon Kim és Erika Lippoldt történetét Douglas Aarniokoski rendezésében láthatjuk majd életre kelni, amihez most egy új ízelítőt is kaptunk.

Az Amerikában december 6-án érkező új mini-epizód sztorijának hivatalos ismertetője pedig a következőképpen szól: Mielőtt az első kelpianként csatlakozott a Csillagflottához, Saru (Doug Jones) egyszerű életet élt az otthonában, a Kaminar bolygón, az édesapja és a húga társaságában. A fiatal Sarut olyan találékonyság és kíváncsiság jellemezte, ami szokatlan a népétől, a faluja határán túl történő vágyakozása pedig egy váratlan útra tereli őt.

emTV.hu // TrekMovie

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2614397398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása