Star Trek a tévében – szeptember

2018. augusztus 30. 16:00 - Ádám // emTV.hu

Itt az őszi szezon, és ezzel a Star Trek tartalmakat a hazai televíziók képernyőin szívesen követő nézőknek is örömteli időszak köszönt be, ugyanis az elmúlt hónapok pangását követően végre ismét rengeteget láthatjuk kedvenceinket a zajládában. Több film és sorozat is képernyőre kerül, így akár rendszeresen hódolhatunk kedvenceinknek egész szeptember hónapban!

Szeptember 1-jén, szombaton este nyolc órától a Nemzedéket (Generations), ezt követően 22:25-től pedig a Kapcsolatfelvételt (First Contact) vetíti az RTL Spike. Előbbit, a hetedik mozifilmet pedig néhány órával később, vasárnap hajnali 2:55-től meg is ismétli.

Szintén vasárnap, 6:20-tól indul a Voyager ötödik évadának ismétlése a Viasat6-on, méghozzá dupla epizóddal. A vetítéssel kapcsolatban az SPT kérdésünkre elmondta, hogy bár vasárnap kora reggelenként elvileg dupla epizóddal kerül képernyőre a sorozat, lesznek olyan hetek, amikor az aznapi struktúrába csak egy fér be. Így tehát néha egy, általában pedig kettő részt láthatunk majd Janeway kapitány és hajójának hazafelé tartó útjából.

Még aznap, szeptember 2-án este nyolc órától indul az Űrlázadás (Insurrection), amit 22:10-től Az új nemzedék (TNG) legénységének utolsó mozija, a Nemezis (Nemesis) követ az RTL Spike-on!

Szeptember 3-án, hétfőtől, szintén az RTL Spike-on visszatér a képernyőre az NX-01, és hétköznap délutánonként az Enterprise című sorozatot kezdi vetíteni a Viacom csatornája, melynek mind a négy évada képernyőre kerül. Az első alkalommal a Broken Bow-i incidens dupla epizódjával délután kettőtől, keddtől pedig három órától indul az új epizód, míg előtte, tehát két órától az előző napit ismétlik. Archer kapitányék kalandjai hétvégenként délelőtt is folytatódnak, akkor a héten bemutatott részeket nézhetjük újra.

emTV.hu // Viacom // SPT

Csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, kérjük támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr414212109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása