Zachary Quinto szerint több Star Trek mozifilm is megvalósulhat

2018. április 15. 16:00 - FCs.

A Star Trek: Mindenen túl (Beyond) már több, mint két éve mutatkozott be, a következő mozifilmet azonban még mindig erőteljes bizonytalanság veszi körül. A Kelvin filmek ifjú Spockját alakító Zachary Quinto szerint viszont ez hamarosan megváltozhat. A színész ráadásul több Star Trek mozifilm előkészítését sem tartja elképzelhetetlennek.

Az Obsrevernek adott interjúban Quinto a következőket mondta:

"Rengeteg energia körvonalazódik több [Star Trek] mozi körül. Melyik fog megvalósulni, és melyik valósul meg elsőként? Nem mondhatok semmit, de őszintén, nem is tudok semmit. Azt tudom, hogy sok megbeszélés zajlott le ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy tervek születtek legalább egy, ha nem több mozi elkészítésére."

Quinto elmondása szerint a Paramount jelenlegi vezetősége folyamatosan napirenden tartja a Star Trek mozis továbbvitelének a kérdését:

"Ismerem a Paramountot, az új adminisztráció lelkes a franchise folytatását illetően. Úgy érzem, hogy amint újra összeülünk, és lesz egy forgatókönyv, amiben a stúdió hinni fog, meg egy rendező, akár Quentin, akár más, össze fog jönni... Remélhetőleg előre fogjuk mozdítani ezt az egészet. Biztos vagyok benne, hogy Quentin a másik projektjén dolgozik, amit írt, tehát ez megfelelő kontextusba helyezheti azt, hogy időrend tekintetében hogyan hozhatnánk össze több filmet, ha egynél többet fogunk csinálni."

kelvin_beyond_cast.jpg

Simon Pegg korábbi nyilatkozatai is arra utalnak, hogy több forgatókönyv, vagy sztoriötlet is létrejött, ami a leendő készítők előtt máris rendelkezésre áll. A Mindenen túl (Beyond) megjelenése után például sokáig szó volt egy olyan történetről, amiben Chris Hemsworth, mint Kirk apja is visszatért volna (Pegg szerint ez a változat még mindig létezik), illetve Tarantino eddig ismeretlen ötlete is többnek tűnt egy egyszerű pletykánál.

emTV.hu // TrekCore

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7913835520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása