Star Trek a tévében – február

2018. február 13. 09:00 - Ádám // emTV.hu

Ebben a hónapban sincs szerencsés helyzetben az a rajongó, aki kedvenc franchise-át továbbra is szívesen nézi a zajládában: hétfőn véget ért a Discovery első évada a Netflixen, ismét lekerül képernyőről a Voyager ismétlése, és ebben a hónapban már csak a Kelvin filmeket láthatjuk.

st_in_tv_1802.jpg

Február 18-án, vasárnap 10:30-kor lesz a Mindenen túl (Beyond) a CineMaxon, melyet másnap hajnalban 3:55-től ismétel a csatorna.

A Prime-on – melyen egyébként szerdánként este tíztől látható a The Orville – csatornapremierként február 19-én, hétfőn este kilenctől lesz látható a 2009-es Star Trek, míg egy héttel később, február 26-án, hétfőn ugyancsak 21:00-kor kezdődik a Sötétségben (Into the Darkness).

Február 20-án, kedden (ismét) véget ér a Voyager ötödik évadénak ismétlése a Viasat6-on, helyét A zöld íjász veszi át.

emTV.hu // SPT // TV2

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9413661096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása