Ezek a hajómodellek érkeznek először a Discovery-ből

2018. január 06. 17:45 - Ádám // emTV.hu

Azt már régóta tudjuk, hogy a Walker-osztályú Shenzhou és Crossfield-osztályú Discovery szerepelni fog a kollekcióban. A most nyilvánosságra került képek alapján pedig az is kiderült, a megjelenések első hulláma a "Csata bináris csillagnál" (Battle of the Binary Stars) című dupla bevezető epizódban látható tizenkét csillaghajóból fog állni. A tovább mögött megmutatjuk a hivatalos kollekcióban elsőként megjelenő Föderációs és klingon csillaghajókat.

discovery_official_starships_collection_cover.jpg

A hét Föderációs mellett öt klingon hajó is csatlakozik az első hivatalos Star Trek: Discovery csillaghajó gyűjteményhez (Discovery Official Starships Collection). Köztük az új designú klingon ragadozómadár (Bird-of-Prey) és a Qugh-osztályú romboló, melyek a kettős csillagnál látott harci flotta részeként voltak láthatóak.

Meglepő módon a Halottak hajója, más néven a Szarkofághajó nem része az első sorozatnak. Ennek elsősorban a hajó bonyolult designja az oka, mivel az Eaglemoss jelenlegi gyártási módszerével nehéz pontosan reprodukálni. Korábban hasonló problémák léptek fel a 2009-es filmben látott Narada hajómodellljével is.

A hajókat egyenként lehet megvásárolni. A modellek az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból már előrendelhetők.

Star Trek: Discovery
hétfő 9:00
Netflix

emTV.hu // TrekCore

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9513554573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása