Dráma a csillagflottában

2017. december 04. 15:25 - FCs.

Shatner letiltotta Isaacs-et a Twitteren, de végül helyreállt a kapitányok közötti béke

Az Enterprise és a Discovery kapitánya nem a világűrben, (és nem is a Nexusban) hanem a Twitteren rendezte rövid – és a mai napig tisztázatlan okokból kitörő – nézeteltérését. William Shatner, az eredeti sorozat (TOS) Kirk kapitánya a múlt hét elején letiltotta a Star Trek: Discovery háborús megszállottsággal küzdő parancsnokának megszemélyesítőjét, Jason Isaacs-et. A flottakötelék helyreállítása azonban még a hétvége előtt megtörtént.

A letiltás oka teljesen ismeretlen, egyesek szerint Shatner egy korábban megjelent Isaacs cikk miatt döntött a szélsőséges intézkedés mellett. A Metro interjújában Isaacs kifejezetten ellenezte Kirk kapitány feltűnésének az ötletét az aktuális sorozatban, ugyanis szerinte a nagynevű vendégsztár nem illene bele a történet következetes kibontakozásába:

"Kirk még tíz évig nem kerül elő, amikor pedig először látjuk, akkor huszonhat éves, tehát egy elég furcsa idővonalról beszélnénk, ha találkoznának."

Isaacs azt is hozzátette, hogy:

"Remélem, az emberek hihetőnek találják a történetünket, és elkötelezettek lesznek mellette, én pedig boldogan találkoznék Will Shatnerrel a valóságban egy étteremben."

Úgy tűnik, hogy Isaacs minden igyekezete ellenére Shatner elfogadhatatlannak minősítette a mentési kísérletet, és a letiltás elkerülhetetlenné vált. Isaacs csodálkozva vette tudomásul a színésztársa reakcióját:

"Mivel sértettem meg az elsődleges irányelvet, Kapitány?"

Shatner nem sokáig tartotta fenn a kapitányok közötti blokádot: Isaacs korábbi Harry Potter szerepére (Lucius Malfoy) utaló megjegyzése mellett véget vetett az elhidegült állapotnak:

"A legjobb barátja annak, akit nem nevezünk nevén, feloldva."

Reméljük, hogy a kapitányok közötti érzékeny Twitter-együttműködés a további hetekben is fennmarad.

William Shatner Twitter

Jason Isaacs Twitter

emTV.hu // Eonline

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5613427757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása