Fotón a USS Shenzhou transzporter-vezérlője és a fézerek

2017. június 22. 22:00 - Ádám // emTV.hu

Az Entertainment Weekly által közölt képen láthatjuk először az új sorozat transzporterét, melynek effektjét már az előzetesben is láthattuk. A fotón a Shenzhou kapitánya, Philippa Georgiou (Michelle Yeoh) és a sorozat főszereplője, a Discovery első tisztje, Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) látható taktikai egyenruhában a USS Shenzhou (egyik) transzporter-vezérlőjében. Azt is láthatjuk, hogy a ez a transzporter szoba eléggé eltér a tipikus transzporterektől. A transzporter-dobogón álló személyek mögötti "tányérok" is azt jelzik, hogy a USS Shenzhou öregebb, kevésbé fejlett hajó. A tovább mögött a teljes fotót, és a sorozat fézereit is megmutatjuk!

shenzhou_transporter.jpg

dscew_transporter.jpgA fotó kattintásra nagyobb lesz!

A fézerek pedig a korai (TOS, illetve a The Cage pilot) Type 2 kézifézerére (lézerére) emlékeztetnek.

dscrew_fezerek.jpg

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekCore // fotó: Entertainment Weekly

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5512614753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása