Ma egy éve hunyt el Anton Yelchin

2017. június 19. 12:00 - emTV.hu

Ma egy éve hunyt el huszonhét évesen Anton Yelchin, az úgynevezett Kelvin idővonalon játszódó Star Trek filmek Chekovja. A Leningrádban született fiatal színészt egy szerencsétlen balesetben saját telepjárója szorította a háza kerítéséhez Los Angeles-i otthonának kocsifeljáróján. A tragédia a hírek szerint a jármű fékhibája miatt történt, mely nem működött megfelelően. Azokat a Jeep Grand Cherokee típusú terepjárókat, amilyen a színésznek is volt, korábban a gyártó épp fékek hibája és megbízhatatlansága miatt hívta vissza.

yelchin_chekov.jpg

Őt és karakterét még láthattuk a tavaly bemutatott Mindenen túl című Star Trek filmben, de a hírek szerint a további – jelenleg kérdéses – folytatásokban nem veszi át másik színész.

Мы скучаем по тебе Анто́н!

emTV.hu

komment
Címkék: Anton Yelchin

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5912605463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása