Patrick Stewart a Forma 1 új hőse

2017. június 12. 22:00 - Ádám // emTV.hu

Az elmúlt hétvégén rendezték a Forma 1-es Kanadai Nagydíjat. Már a közvetítés elején felfedezhettük a Mercedes garázsában ücsörgő, Budapestet is megjárt Sir Patrick Stewartot (Picard, TNG). S ha már ott volt, az MTVA kommentátora, Szujó Zoltán által X kapitánynak nevezett színész készítette a pódiumceremóniát követő interjúkat. Erről mi is posztoltunk képeket, és ahogy azt már említettük, a harmadik helyezett Daniel Ricciardo szokásához híven ismét a cipőéből pezsgőzött. Természetesen Picard kapitányt is megkínálta... Hogy mi történt ezután, mutatjuk videón!

stewart_f1_cipo.jpg

A videó sajnos nem beágyazható, de itt bárki megnézheti a sportág hivatalos Facebook oldalán. A kivágásról lemaradt Lewis Hamilton reakciója, aki közölte, hogy hatalmas rajongója Patrick Stewartnak, és nagyon büszke rá, hogy inni mert a Red Bull pilóta cipőjéből. Ő, mármint Hamilton biztosan nem merné megtenni. Erre a brit színész viccesen megjegyezte:

"Először jutottam fel a dobogóra, bárkinek a cipőjéből innék!"

emTV.hu // F1 // M4 Sport

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7812588697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása