Szeretnél egy valódi űrkompot?

2017. február 08. 21:45 - emTV.hu

Kezdjük az elején. Tehát ez valójában nem egy igazi űrkomp, hanem egy felújított gyűjtői darab a Star Trek: Enterprise című sorozat kellékei közül. Az ára nagyjából harminchatmillió forint, és némi apró, plusz ugye a szállítás, merthogy Kaliforniában van. Kettő ilyen készült a sorozathoz, ez az egyik.

pod.gif

A kicsit több, mint hat méter hosszú űrkompban van fedélzeti elektronika, de senki ne az impulzus hajtómű reményében költsön rá, az ugyanis nincsen benne. Viszont az eladó szerint csak két teljes értékű űrkomp készült a sorozathoz, s mint ilyen, az ár az egyediségét tükrözi. Ez egyébként egy privát, négyéves főiskolai oktatás összege az Egyesült Államokban.

Az e-bay-es hirdetésben láthatjuk, hogy a vezérlőpanel nem az eredeti, mivel azokat a sorozat készítését követően kiszerelték, ugyanakkor hozzáteszi, hogy a másolatokat Michael Okuda rajzaiból készítették.

Kaliforniában, Hanfordban lehet átvenni.

Bár a Star Trek: Enterprise nem a legkedveltebb széria, ez egy remek lehetőség, hogy a tied lehessen egy autó méretű díszlet a 2001 és 2005 között futott eddigi legutolsó (idén a Discovery követi) Star Trek sorozatból?

emTV.hu // Geek.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6212567821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása