Ezt láthatjuk a Star Trek: Discovery új teaserében

2017. február 07. 15:40 - Dave // urszekerek.hu

A Star Trek: Discovery nemrég megjelent új teasere minden eddiginél többet – de azért még mindig relatív keveset árul el az új sorozatról. Számos weboldal elemezte már képkockáról-képkockára a január végén megjelent új előzetest, így mi már csak a lényegre szorítkozunk. Mit is látunk a pontosan?

A tavalyi, gyakorlatilag csupán a San Diego-i Comic Con végett legyártott, és a rajongók által erősen kritizált, teljesen CGI-alapú előzetes helyett itt már valódi képeket kapunk a forgatás helyszínéről is, ami új reményt kelt a sorozat iránt eddig inkább szkeptikus hardcore rajongókban is. Nagyításhoz klikkel a képekre!

stdprom_1.jpgFotómontázs eleveníti fel az eddigi sorozatok készítésének néhány momentumát, több, ritkán látott forgatási képet is szerepeltetve. Az első képen az eredeti sorozat forgatása.

stdprom_2.jpgRagasztják Spock füleit. Érdekesség, hogy bár a vulkániaknak nincs mellszőrük, Leonard Nimoy logikusan csak azon jelenetek forgatásakor vált meg a sajátjától, amikor ez szükséges volt.

stdprom_3.jpgGene Roddenberry, a Star Trek megalkotója, Whoopi Goldberg (Guinan) és Brent Spiner (Data) Az új nemzedék forgatásakor.

stdprom_4.jpgBrent Spiner (Data) és Deanna Troi (Marina Sirtis) uniformisban, a háttérben pedig Terry Farrell (Jadzia Dax) és Colm Meaney (Miles O'Brien) ölelkeznek a Deep Space Nine (DS9) díszletében.

stdprom_5.jpgBalra Nana Visitor (Kira Nerys), Cirroc Lofton (Jake Sisko) és Avery Brooks (Ben Sisko) beszélgetnek, jobbra pedig Armin Shimerman (Quark) ferengi maszkját igazítják.

stdprom_6.jpgRobert Beltran (Chakotay), Kate Mulgrew (Kathryn Janeway) és Tim Russ (Tuvok) a Star Trek: Voyager bevezető epizódjában az okampák föld alatti városában.

stdprom_7.jpgJohn Billingsley (Phlox), az NX-01-es Enterprise denobulan hajóorvosa az eddigi legutolsó sorozatban, a Star Trek: Enterprise-ban.

stdprom_9.jpgA USS Discovery hídjának díszleteit láthatjuk építés közben a kulisszák mögül.

stdprom_8.jpgSzintén.

stdprom_10.jpgA régi logóval ellátott csapó szerint az első epizód forgatása zajlik. A rendező David Semel, a kamera mögött Guillermo Navarro. A háttérben kivehető az új LCARS kezelőfelület is!

stdprom_11.jpgKlingon vagy más idegen faj egyenruhái.

stdprom_12.jpgAz egyik idegen karakter fejmaszkja

stdprom_13.jpgFöderációs egyenruha jelvénnyel

stdprom_14.jpgEgy föderációs hajó 3D-s modellje.

stdprom_15.jpgEgy föderációs hajó tervrajzának részlete.

stdprom_16.jpgAz egyik helyszín, hajó vagy űrállomás belső tere.

stdprom_17.jpgA híres kapitányi szék.

stdprom_18.jpgTermészetesen a CBS All Access népszerűsítése sem maradhat el, melyen az öt sorozat összesen hétszázhuszonhárom epizódja. Itthon a Netflixen keressétek!

A szereplőkkel kapcsolatos hírekről itt és itt, legutóbb pedig itt írtunk, itt arról, hogy Doug Jung szerint hasonló filmes, sorozatos univerzum járna a Treknek, mint a Wars-nak, emitt egy pletykáról a sorozat főcímzenéjével kapcsolatban, ebben a posztban a torontói forgatási helyszínt mutattuk meg, ebben pedig a sorozat premierének nyárra halasztásáról írtunk, az új logóról pedig itt adtunk hírt.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatban, lájkold a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook- oldalt!

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9112567605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása