Lázadó szuperkamasz az Enterprise fedélzetén

2018. március 05. 16:30 - emTV.hu

Labilis érzelmekkel sújtott serdülő tartja rettegésben az Enterprise-t! Charlie ámokfutása a miniszoknyás hölgyeket és a cicanadrágban edző tiszteket sem kíméli. Isten és ember találkozik a tinédzserdrámában, ahol Kirk apaszerepén múlik a legénység sorsa. Az eredeti sorozat (TOS) "Charlie X" című epizódja az aktuális Impulzusban.

A hatalom és emberfeletti erő általában gyermekek és képességeikkel visszaélő személyek kezében köt ki: egy sokszor visszatérő téma a Star Trekben. Charlie, a számkivetett serdülő nehéz drámát szállít a nézőknek: Robert Walker Jr. teljes beleéléssel készült az emlékezetes vendégszerepre.

Eközben Spock mosolyog, lantozik, de Uhura dalra fakadása sem tudja kikezdeni a kőkemény logikáját. A zenei betétek egyébként a hatvanas évek nézőit sem zökkentették ki a történetből. Ám vannak helyek, ahol nem merték közvetíteni a súlyos mondanivalót: bagatellizáló, szóviccekkel agyonterhelt szinkronverziót kaptak a németek, akik ráadásul hálaadás helyett húsvéttal találkozhattak az epizódban.

Itt találod az Impulzus Podcast aktuális epizódjának műsoroldalát, ahol különböző formában érheted el, vagy töltheted le a műsort!

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7213717462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása