Nézd meg magyar felirattal a Csillagkapu: Eredet teljes előzetesét

2018. február 04. 13:30 - FCs.

Február 15-én végre folytatódik a Csillagkapu, az előzménysorozat tíz perces epizódjai egyéb tartalmak mellett a Stargate Command alkalmazásban követhetőek majd. A bemutatott korszak és a képi világ miatt a videó kifejezetten Indiana Jones kalandjainak a hangulatára emlékeztet, az előzetest nálunk magyar felirattal tekinthetitek meg.

1939-ben, Paul Langford professzor (Connor Trinneer) és lánya, Catherine (Ellie Gall) az egyiptomi sivatagban több mint tíz éve felfedezett ősi ereklye rejtélyével küzd. Az Európát fenyegető háború és a finanszírozás megszűnése miatt a briliáns elmék jelentős hanyatlással kell szembenézzenek. Bár keveset tudnak, a válaszok veszélyes formában fedik fel magukat, amikor a náci okkultista, Dr. Wilhelm Brücke (Aylam Orian) egy sötét motivációtól vezérelve keresi fel az intézetüket. Két fiatal katona segítségével Catherine egy olyan ismeretlenbe vezető kalandra vállalkozik, melynek során minden akaratára és eszére szüksége lesz, hogy a szövetségeseivel együtt meg tudják menteni az apját, valamint az egész Földet egy elképzelhetetlen sötétséggel szemben.

Az előzetes a kritikusok és a közönség tetszését sem nyerte el igazán, köszönhetően a rajongói filmeket idéző képi világnak, és az eddigi kánonnal összeegyeztethetetlen történéseknek – no és persze nem utolsósorban az epizódok rövid időtartamának. Ettől függetlenül reméljük, hogy pozitívan csalódunk. A Csillagkapu: Eredet korábbi, szintén magyarul feliratozott teasereit keresd az emTV.hu Indavideó csatornáján!

Ti mit gondoltok? Szavazzatok, és írjátok meg véleményeteket itt, vagy Facebookon!

Csillagkapu: Eredet premier
február 15. csütörtök
Stargate Command

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4213632624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása