Itt az első hivatalos fotó a Star Trek: Discovery-ből

2017. május 17. 14:45 - Ádám // emTV.hu

Itt az első hivatalos forgatási fotó a várhatóan ősszel érkező új Star Trek sorozatból. A képen Michelle Yeoh, a USS Shenzhou kapitánya és a címszereplő hajó első tisztje, a sorozat főszereplője, Sonequa Martin-Green látható sivatagi viseletben, de a fotóból más következtetést is levonhatunk.

georgiou_burnham_desert_torz.jpg

A képre kattintva torzítás nélkül láthatod a fotót!

A (rajongói teóriák szerint a Vulkánon, de valójában Jordániában készült) fotón két kellék is felfedezhető; egy kommunikátor, valamint egy trikorder. Ebből, és a már korábban látottakból pedig újabb következtetéseket vonhatunk le a produkciós dizájnnal kapcsolatban. Az eddig látottakból arra következtethetünk, hogy az alkotók megtalálták a középutat az eredeti sorozat túl harsány, és a Kelvin-filmek túlontúl letisztult (és csilivili) dizájnja között.

georgiou_burnham_desert_gear.jpg

A készítőknek a legkorábban forgott eredeti sorozat (1966-69) előtti, de az eddigi legutolsóként készült, de legkorábban játszódó szériát (2001-05) követő érát kell vizuálisan ábrázolniuk. Ahogy az ezen az idővonal-ábrázoláson is látható, a Star Trek: Discovery az Archer kapitány vezette NX-01-es Enterprise kalandjai után nagyjából száz, és az eredeti széria előtt tíz évvel játszódik. Tehát e két sorozat között 2255-ben – méghozzá az eredeti idővonalon, tehát nem ott, ahol a rebootolt, úgynevezett Kelvin filmek játszódnak.

Leslie Moonves a CBS vezérigazgatója a csatorna Upfronts sajtóreggelijén elmondta, ma egy a CBS All Access-ről szóló bemutatóban megláthatjuk az első részletet a Star Trek: Discovery-ből. "Készek vagyunk mutatni valamit. Ez egy kis klip, de azt hiszem tényleg lenyűgöző lett, és nagyon büszkék vagyunk rá" – mondta. A bemutatóra magyar idő szerint este tízkor kerül sor, és éjfélig várhatóan elérhetővé is teszik, melyről oldalainkon is beszámolunk! Rövid, de velős előzetes klip várható, valószínűleg túlnyomórészt élőszereplős, mind CGI. Kattints és nézz meg a közel két és fél perces ízelítőt a sorozatból!

Az eddig bejelentett szereplőkről és szerepükről itt találhattok listát! Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalt. További Star Trekkel kapcsolatos hírek és érdekességek az emTV.hu Űrszekerek, illetve a Star Trek Baráti Társaság oldalán!

emTV.hu // CBS // TrekCore // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5212567687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása