Star Trek a tévében – március

2020. március 09. 14:00 - Ádám // emTV.hu

Kevesebb, mint egy hónap van a Kapcsolatfelvétel Napjáig, amire nem csak a hetente megjelenő, az ingyenes Űrszekerek közösségtalálkozóhoz kapcsolódó különleges tartalmainkkal melegíthettek, mint amilyen a pénteken bemutatott, Holl Nándor és Kassai Károly, azaz Tuvok és Neelix magyar hangja főszereplésével készült jelenet, hanem a zajláda előtt is melegíthetünk a Star Trek ünnepre. Hosszúra nyúlt mondatom ezzel a végére is ért, jöjjenek inkább a tények. Star Trek a tévében márciusban, íme:

starterkateveben_18jan.jpg

Március 10-én, kedden 10:55-től a Paramount Channel műsorán lesz látható az itthon Csillagösvényként bemutatott 1979-es Star Trek mozi, hogy aztán szerdán 12:20-as kezdettel a Khan haragja, majd csütörtökön 6:20-tól a Spock nyomában kövesse. A régi után következik az új, a Filmbox Extrán ugyanis március 14-én, szombaton 15:40-től, március 23-án, hétfőn 19:00-től, és március 27-én, pénteken 17:20-tól a Mindenen túlt, az eddig utolsóként készült filmet is megnézhetjük.

Mindeközben az Enterprise gyakorlatilag minden nap több ismétléssel is műsoron van az RTL Spike-on.

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4115500450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása