Felsorakozik a Közösségi Flotta

2019. június 05. 14:05 - FCs.

Kincses raktér #1

Míg Picard a történelem legnagyobb mentőarmadáját vezeti, addig Tamás egy papírból készült hajóhadat mutat nekünk a Vault 51 Gamer Barban. Videósorozatunkban az Űrszekerek közösségének féltve őrzött relikviái kapják a főszerepet, az első részben pedig egy olyan modellezési folyamatba nyerhettek betekintést, melynek eredményeképpen a legkülönfélébb Csillagflotta hajók élethű másai készülnek el.

kincsesrakter1_cover.png

Először csak óvatosan szemléltük az asztalon sorakozó papírhajókat, de a kezünkben tartva hamar kiderült, hogy a modellek lenyűgöző részletessége mellett a szerkezeti integritást sem érheti panasz: a papírból készült borításon és belső kialakításon túl a fa építőelemek is nagyban megnövelik a merevséget. A föderációs hajók mellett egy romulán harci madarat is megtekinthettek, de ezeken kívül a Kelvin idővonalról és az Orville sorozatról is beszélgetünk.

(A videó az Impulzus Podcast YouTube csatornáján is megtekinthető!)

Ha ti is rendelkeztek saját készítésű ereklyékkel, esetleg valamilyen egyedi Star Trek gyűjteménnyel, keressetek fel minket bátran!

Űrszekerek Közösségi Flotta

Űrszekerek Közösségi Flotta a Facebookon is!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr3314879866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása