Veszélyben lehet az Orville harmadik évada

2019. május 07. 14:00 - FCs.

Chad Coleman azonban optimista

Miközben lélegzetvisszafojtva várjuk a FOX folytatásra vonatkozó bejelentését, a Klydent alakító Chad Coleman higgadt fejjel nyugtatja a Seth MacFarlane univerzumába visszavágyó rajongókat: bár a berendelést illetően nincsenek kétségei, ettől függetlenül arra biztatja a közönséget, hogy ők is minden platformon hallassák a hangjukat, fejezzék ki imádatukat és ragaszkodásukat, amit a stúdió is észre vehet.

Mivel a sorozat nézettségi mutatói kifejezetten rosszul festenek, a nyilvános előrejelzések pesszimisták a harmadik évaddal kapcsolatban: sajnos a széria a várhatóan felfüggesztik kategóriában ragadt, ami bizony rányomja a bélyegét a rajongói közösség hangulatára. A sajtó máris elkezdett nyomást gyakorolni a döntéshozókra, Chad Coleman pedig azt javasolja, hogy a maga módján mindenki kövesse ezt a példát. A színész egyébként ettől függetlenül is derűlátóan áll hozzá, de szerinte a rajongók támogatása mindig sokat lendíthet egy jó ügyön:

"Semmi kétségem [hogy az Orville visszatér]. Ez nem hivatalos, de úgy érezzük, hogy ez fog történni. Persze semmi garancia. Ha imádtátok, akkor adjatok neki hangot. Közösségi média. Történjen úgy, ahogy a The Expanse esetében történt, amikor az Amazon felkarolta. Csináljatok egy kis felhajtást neki. Ez egy különleges sorozat, aminek folytatódnia kéne. Szorítsunk neki."

Coleman a The Expanse (A Térség) című sorozat példájára utalt – amiben egyébként szintén láthatjuk őt: miután a népszerű scifi szériánál a harmadik évad után elzárták a csapot, az Amazon megmentette a helyzetet, így a nézők hamarosan tovább évezhetik a Leviatán ​ébredése című regényen alapuló történet folytatását.

A színész egyébként szívesen részt venne a Bortus és Klyden által generált meghökkentő történetekben, ha a harmadik évad zöld utat kapna:

"Nagyon hagyománytisztelő, ha úgy tetszik. Szeretném, ha továbbra is összeakasztaná a bajuszt a földi kultúrával, valamint ha folytatódna az állandó feszültség Bortussal, és ha néha újra meglepetést tudna okozni néhány embernek.

Egyáltalán nem fél megmutatni, hogy ő ezekben a szokásokban ragadt. Ez a mi kultúránk, ezek vagyunk mi. Tudjuk, hogy a valóságban is léteznek ilyen emberek, szóval fedezzük fel, vizsgáljuk meg több szemszögből is."

Az Orville második évadáról, és a veszélybe került folytatásról egyébként az Impulzus Podcast legújabb adásában is beszélgettünk.

emTV.hu // Cinema Blend

banner_orville.jpgdonate_dsc.gif

komment
Címkék: Hirek The Orville

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1414812480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása