Jonathan Frakes a Star Trek: Discovery-ben

2017. június 28. 12:25 - Ádám // emTV.hu

Jó hír mindazok számára, akik remélték, a Star Trek család valamely tagja visszatér a kamera mögé, hogy Jonathan Frakes, a Star Trek: Az új nemzedék (TNG) első tisztjét, Riker parancsnokot Torontóba sugározták, hogy irányítsa a Star Trek: Discovery (Dis) egyik epizódjának forgatását. Érkezését Gretchen Berg és Aaron Harberts, a sorozat producerei árulták el tegnap az Entertainment Weekly-nek.

jonathan_frakes_civil.jpg

Talán sokan nem tudják, de Frakes sikeres rendező, aki egyebek mellett olyan tévésorozatokban rendezett, mint a Roswell, a Castle, a Glades – Tengerparti gyilkosságok, A SHIELD ügynökei, a Falling Skies – Éghasadás, az NCIS: Los Angeles, valamint A titkok könyvtára sorozat. Az ő dirigálásával készül a Family Guy alkotójának új, élő szereplős scifi-komédiája, a The Orville bevezető epizódjának második része is. A Picard kapitány irányította Enterprise Egyese mindemellett több Star Trek filmet (Kapcsolatfelvétel, Űrlázadás) és epizódot (TNG, DS9, Voy) rendezett.

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // TrekCore // Entertainment Weekly

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9712625843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása