Régi iskola-féle Star Trek-film

2014. július 26. 18:00 - emTV.hu

Az Axanar egy független, igen igényesen kidolgozott Star Trek rövidfilmnek látszik, ami tulajdonképpen egy előzményfilm. Kilencven perces folytatásához a készítők a Kickstarteren kérik a trekkerek segítségét. A J.J. Abrams előtti stílusban készült húsz perces filmet két nap alatt vették fel és hetvenötezer dollárba került. A folytatáshoz húsz napot kell forgatni és hatszázötvenezerbe kerül.

Az oldalon csak százezer a cél, mivel úgy gondolják, ha összejönne ennyi, az már igazi mérföldkő lenne és azon felül, hogy fedezné az előkészítés költségeit, egyértelműen látszana, hogy van igény a filmre, A premier szombaton lesz a San Diego-i Comic Conon, de július 30-tól mindenki megnézheti a Kickstarteren és YouTube-on. Nagyjából hatvanötezer dollár van a számlán és huszonkilenc nap van még hátra! Hajrá hajrá! A sztoriról bővebben a link alatt!

emTV.hu // Kickstarter

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7312567989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása