A Paramount lehet, hogy parkoltatja a negyedik Kelvin mozit

2019. január 11. 18:00 - FCs.

Amíg a Star Trek megállíthatatlanul terjeszkedik a képernyőkön, a mozis folytatás jövője továbbra is bizonytalan. Bár Jim Gianopulos, a stúdió vezérigazgatója tavaly áprilisban két mozifilmet ígért, Tarantino ötlete még beláthatatlan távolságban van, ami pedig a negyedik mozifilmet illeti, az augusztusban kitörő bérkrízis teljesen megakasztotta a produkció előkészítését: Chris Pine és Chris Hemsworth szerepeltetéséről azóta sincs információnk, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a kiszemelt rendező, S.J. Clarkson is új megbízást kapott.

Gianopulos tavalyi bejelentése után az is rögtön nyilvánosságra került, hogy a negyedik Kelvin történet S.J. Clarkson rendezésével valósul majd meg, a forgatás pedig az idei év elején kezdődik. Ha a színészek körüli bizonytalanság nem lenne elég, a Deadline friss értesülései szerint a rendező másik projektje arra enged következtetni, hogy a film valószínűleg halasztva lesz:

"Úgy hallottam, hogy Clarkson csatlakozott az HBO-hoz a Trónok Harca [előzménysorozat] miatt, miután nemrég szabaddá vált. Korábban úgy volt, hogy ő lesz az első női rendező, aki Star Trek mozin dolgozhat, amikor a jelenlegi széria negyedik részéhez kérték fel. Az a projekt jelenleg polcra került."

Clarkson neve egyébként már tavaly is számos produkció kapcsán felmerült, így nem lenne csoda, ha a töketlenkedő Paramount elveszítené a felkapott rendezőt. Bár a Kelvin mozik szereplőgárdájából több színész is optimista nyilatkozatokat tett tavaly, és maga Chris Pine is szeretne visszatérni a csapatba, egyelőre további várakozás veszi kezdetét.

emTV.hu // TrekMovie // Deadline

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr514551414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása