Januárban is lesz Star Trek a tévében!

2018. december 28. 18:00 - emTV.hu

2019 januárjában is lesz mit néznünk a zajládában, már ami a kedvenceinket illeti. Új csatornára költözik a Voyager ismétlése, folytatódnak az NX Enterprise kalandjai, a hónap első felében pedig két Star Trek film is műsorral kerül. Mindemellett december 30-án bemutatják a The Orville második évadát, míg január 17-én a Netflixen indul a Star Trek: Discovery.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, december 30-tól a  Sony Movie Channelre költözik a Voyager ötödik évadának ismétlése, hétköznaponként pedig – jelenleg az utolsó évaddal – továbbra is látható az Enterprise az RTL Spike-on.

Vízkeresztkor, azaz január 6-án, vasárnap reggel 6:20-kor kezdődik a Csillagösvény címmel elhíresült első Star Trek mozi a Paramount Channelön. Január 7-én, hétfőn délután 16:30-tól a Kapcsolatfelvétel lesz látható a Film+ műsorán, amit másnap hajnali 3:15-től, majd kedden 14:50-től megismételnek.

Az amerikai Fox műsorán december 30-án indul a The Orville második évada, míg január 17-től kerülnek fel az új Star Trek: Discovery epizódok a Netflixre.

emTV.hu

donate_680x50.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7814519306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása