Új Discovery előzetes és premierdátum érkezett

2018. október 07. 12:00 - FCs.

A New Yorkban zajló Comic Con alkalmából újabb betekintést kapunk a Discovery második évadába, ráadásul a kedvcsinálóban ezúttal az összes eddig beharangozott vendégszereplő feltűnik. A legizgalmasabb újdonság az Ethan Peck által életre keltett fiatal Spock megjelenése, aki az űrbeli jelenségekkel kapcsolatos izgalmában a borotválkozást is elhanyagolta. Az új előzetest magyar felirattal először nálunk nézheted meg!

Pike annyira átveszi a parancsnokságot, hogy az egyenruháját is lecseréli, és egy közös bevetés kedvéért még a kocsmát üzemeltető Georgiou is a fedélzetre lép. Továbbra is szoros lesz a kapocs Burnham és Saru között, Stamets pedig energiasugarat lő Tilly-re, de klingonokat is felfedezhetünk egy-két képkockán, akik a Discovery-től eddig szokatlan hajkoronával is rendelkeznek. A második évad január 18-tól nézhető a Netflixen.

A friss előzetest az Impulzus Podcast különkiadásában is kibeszéltük:

emTV.hu // CBS All Access

Ha szeretnél minket továbbra is olvasni, arra kérünk támogasd csapatunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2514286749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása