Ezt láttuk a Star Trek: Discovery trailerében

2017. május 20. 22:35 - Dave // urszekerek.hu

Csütörtökön a CBS Upfronts eseményén mutatták be az ősszel érkező új Star Trek sorozat első, élőszereplős előzetesét. A bő két perces promó látványvilága sokakat meggyőzött, és túlnyomórészt pozitív kritikákat kapott. Nézzük mit láttunk, és milyen következtetéseket vonhatunk le.

Tovább
komment

Interjú a USS Discovery kapitányával

2017. május 19. 07:35 - Dave // urszekerek.hu

Jason Isaacs a hivatalos casting hírek óta először nyilatkozott a Star Trek: Discovery-ről. A címszereplő hajó kapitányát alakító Isaacs a GoldDerby-nek adott interjúban elsősorban a The OA című misztikus drámasorozatban játszott karakteréről beszélt, de a riporter a Discovery-ről is kérdezte.

Tovább
komment

Itt az első hivatalos fotó a Star Trek: Discovery-ből

2017. május 17. 14:45 - Ádám // emTV.hu

Itt az első hivatalos forgatási fotó a várhatóan ősszel érkező új Star Trek sorozatból. A képen Michelle Yeoh, a USS Shenzhou kapitánya és a címszereplő hajó első tisztje, a sorozat főszereplője, Sonequa Martin-Green látható sivatagi viseletben, de a fotóból más következtetést is levonhatunk.

Tovább
komment

Két és fél perc a Star Trek: Discovery-ből

2017. május 15. 00:55 - Dave // urszekerek.hu

A CBS szerdán mutatta be őszi naptárát a hirdetőiknek, és ennek kapcsán egy közel két és fél perces first look trailert is közzétettek a Star Trek: Discovery-ről, mely az első a sorozattal kapcsolatos videós anyag a februári teaser óta. Lenyűgöző látvány, melyet Trek sorozatban még nem láthattunk.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása