Zártkörű Discovery- premier Rainn Wilsonnal

2017. augusztus 25. 13:20 - FCs.

Nem tudod kivárni a Star Trek: Discovery szeptember 24-i, illetve Európában szeptember 25-i premierét? Adományozz tíz dollárt, nyerj, és nézd meg a bevezető epizódot szeptember 19-én a Harry Muddot alakító Rainn Wilson személyes vendégeként Hollywoodban!

rainn_wilson_as_mudd.jpg

A LIDE jótékonysági szervezetet támogató adományozók közül egy szerencsés rajongó, valamint egy általa kiválasztott kísérő Rainn Wilson vendégeként Hollywoodba repülhet, ahol szeptember 19-én a színésszel, valamint számos társával együtt megtekintheti a Star Trek: Discovery első epizódját és részt vehet a stáb partiján. A LIDE Haiti számára felajánlott tíz dollár értékű, azaz nagyjából kétezer-ötszáz forintnyi adománnyal bárki esélyes lehet. Mutatjuk Rainn Wilson felhívását, magyar felirattal!

Aki pedig itthon marad: a Star Trek: Discovery-t szeptember 25-től követheti hetente a Netflixen!

emTV.hu // videó-fordítás: Idaho // NCC-1031.com

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4712778842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása