Egy hónap a premierig – Új előzetesek a CBS-től

2017. augusztus 25. 13:50 - FCs.

A Star Trek: Discovery első része pontosan egy hónap múlva, szeptember 25-én fog debütálni a Netflixen, ma pedig újabb rövid videókat mutatunk a CBS-től, melyek bizonyos karakterek, valamint a föderációs és a klingon oldal motivációit tárják fel, emellett pedig az egyenruhák és különböző kellékek vizuális részleteit is prezentálják számunkra. Magyar felirattal mutatjuk!

burnham_poster_ill.jpg

Üdvözlöm a Discovery-n!

A CBS pár napja kiadott, Michael Burnhamről szóló videójából már számos képkocka ismerős lehet a korábbi előzetesek alapján, de a rövid összeállításba új momentumok és idézetek is belefértek. Ezek közé tartozik Lorca kapitány üdvözlő gesztusa is.

A TrekMovie egyébként szokás szerint kimazsolázta az eddig nem látott, új részleteket. Az új előzetesben Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) a USS Shenzhou hídján, illetve a transzporter-termében is látható, az utóbbi jelenetben egyelőre nem tudni milyen ok miatt, lefelé nézve és üvöltve.

Lorca kapitány (Jason Isaacs) az, akitől először hallhatjuk hangosan kiejtve is a főhős, Michael Burnham nevét. Vegyük észre, hogy a kapitány nem használ rangjelzést az üdvözlésében, ami megint csak megerősíti, hogy Burnhamet lefokozhatták a Shenzhou-n történtek miatt.

Békével jöttünk

A klasszikus Star Trek értékrend és filozófia fogalmazódik meg Burnham részéről, mely jövőbeli, felvilágosultabb civilizációnkat mutatja be: elveiben egységes, mégis végtelenül sokféle. Eközben gondosan kidolgozott kellékek részleteit tekinthetjük meg.

Ők dacolnak

Az utazások önmagunk megismerését is hordozzák: a keresés, a kutatás és a felfedezés mind szerves része identitásunknak, de vannak olyan civilizációk, akik például a harc nélkül nem tudnak élni – mindezt erőteljes zenei aláfestéssel fogalmazza meg a Netflix tizenöt másodperces előzetese.

További videók az emTV Indavideó csatornáján!

emTV.hu // videó-fordítás: Idaho // TrekMovie // CBS // Netflix

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9312778912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása