Kérjük támogasd az Űrszekerek csapatát!

2018. augusztus 07. 16:00 - emTV.hu

Ha szeretnéd, hogy az ország legszéleskörűbb magyar nyelvű Star Trek tematikájú tartalomszolgáltatása megerősödjön, és egy új dimenzióba lépjen, akkor csatlakozz az Űrszekerek közösségi flottához, és támogasd a szerkesztőinket, hogy a hazai Trekker-közösség eljusson oda, ahová rajongó még nem merészkedett!

donate.jpgJelenlegi működésünk fenntartásához és a fejlődéshez most a te segítségedre is szükségünk van! Ha úgy gondolod, hogy olvasóként, rajongóként, a rendszeresen szervezett ingyenes közösségtalálkozók látogatójaként szívesen segítenéd az Űrszekerek, a Parallaxis, és a hozzá tartozó podcastek, valamint Facebook oldalak és csoportok fenntartását és fejlesztését, akkor csatlakozz közösségi flottánkhoz! Többféle módon is segítheted a munkánkat:

  • Ha továbbra is hiánypótló, és hazánkban egyedülálló, magyar nyelvű Star Trek tartalmakat szeretnél kapni, és szívesen jársz az ingyenes rendezvényeinkre, támogasd csapatunkat egy PayPal adománnyal, aminek összegét magad határozhatod meg. Lehet, hogy épp a segítségeddel jutunk el egy másik kvadránsba! (A PayPal teljesen biztonságos és kényelmes, gyors és online intézhető támogatást tesz lehetővé.) Dolgozunk egyéb támogatási formák bevonásán is.
  • Amennyiben úgy érzed, hogy alkotói tevékenységgel tudnád gazdagítani a küldetésünket, jelentkezz bloggernek: olyan alkalmi és állandó szerzőket keresünk, akik szívesen áldoznák szabadidejük egy részét a Star Trek hazai népszerűsítésének.

Ha az Űrszekerek közösségi flotta egy megfelelő létszámmal bevetésre kész állapotba kerül, akkor a tagok számára hamarosan exkluzív kedvezményeket, meglepetések kezdünk szervezni a partnereinkkel.

Csapatunk olyan hétpróbás rajongókból áll, akik a Star Trek világának eseményeiről a lehető legszéleskörűbb magyar nyelvű tudósításra törekednek, emellett pedig különböző szinteken igyekeznek feldolgozni a hazai rajongótábort izgalomban tartó kérdéseket:

  • Hírek, vélemények, bemutatók, review-k, magyarul feliratozott videók, gondolatébresztők: írásos formában nem csak a legfrissebb történésekre reagálunk, a teljes Star Trek idővonalat napirenden tarjuk. Gene Roddenberry univerzuma mellett az Orville, a Csillagkapu, és egyéb scifi művek sem esnek kívül a látókörünkön.
  • Benyomásainkat – hazai szinten egyedülálló módon – rendszeresen megjelenő, ingyenesen hozzáférhető podcast műsorokban is megosztjuk: a régi és új filmeket, epizódokat, és a kánonon kívül eső műveket élő szóban is kielemezzük, valamint fizikus közreműködésével tudományos podcasteket is készítünk.
  • Műsorainkban és közösségtalálkozókon színművészeket, közszereplőket szólaltatunk meg, a fikció mellett pedig a tudományt is előtérbe helyezzük: a kedvenc sorozatainkban látható technológiát és világképet szakemberek, kutatók segítségével vizsgáljuk.
  • Fontos, hogy személyes kapcsolatban legyünk a közösséggel: mivel a rajongók a legkülönfélébb módon fejezik ki a kedvenc univerzumuk iránti elköteleződésüket, ezért az ingyenes budapesti közösségtalálkozókon a lehető legszerteágazóbb programkínálatot igyekszünk biztosítani.

Természetesen van még hova fejlődnünk, ennek érdekében további célkitűzéseink vannak:

  • Szeretnénk nagyobb, még több rajongót megszólító, ingyenes rendezvényeket szervezni, és még értékesebb nyereményeket felajánlani a rendszeresen szervezett kvíz résztvevőinek.
  • Eltökéltük, hogy mindenkit meg szeretnénk szólítani a széttagozódott magyar rajongói közösségből.
  • Színművészek, közszereplők folyamatos szerepeltetése, akár nemzetközi, exkluzív interjúk megvalósítása az Űrszekerek olvasóinak.
  • Podcast műsoraink fejlesztése, amiben a hangminőségtől a megszólaltatott vendégekig számos előre lépési tervünk van.

komment
Címkék: Donate

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr4214167195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása