Karl Urban szerint egy éven belül kezdődhet a következő Star Trek mozi forgatása

2018. március 07. 13:25 - FCs.

A fiatal CGI Kirk kapitányt viszont valószínűleg nem fogjuk látni

December óta tudjuk, hogy Quentin Tarantino vette kézbe a soron következő Star Trek mozifilm előkészítését, ehhez pedig már a megfelelő írót is megtalálta, azóta viszont szinte semmi érdemleges dolgot nem hallottunk a produkció előrehaladásáról. A Kelvin filmekben Dr. McCoy-t alakító, mindig optimista Karl Urban most is reményt keltő nyilatkozatokat szállított, a legújabb mozifilmmel kapcsolatos meglátásait több helyen is hangoztatta. William Shatner ezzel egyidejűleg visszatáncolt a korábban komoly felvetésként hangzó CGI Kirk ötletétől.

Karl Urban éppen a Bent című filmjének promóciós eseményén vett részt, de az LRM kíváncsi munkatársai azért a Star Trek felől is érdeklődtek a színésznél. Urban szerint a projekt előkészítése épphogy elkezdődött:

"Az a helyzet, hogy jelenleg a megvalósítás nagyon korai szakaszában állnak. Quentin a hollywoodi filmjét fogja rendezni [Once upon a Time in Hollywood] Brad Pitt-el és [Leonardo] DiCaprio-val. Egy olyan filmről beszélünk, ami egy másik után következik. Mindent összevetve a labda a Paramount térfelén van. Remélhetőleg zöld utat fognak adni egy újabb Star Trek mozinak. Ha megcsinálják, akkor jó móka lesz."

A JoBlo kollégáival Urban azt is megosztotta, hogy pozitívan tekint a jövőbe, amikor a karakterének esetleges szerepeltetését hozta szóba a kérdező:

"Kirobbanó élmény volt azokban a Star Trek mozikban részt venni. Tudod, azzal a csapattal, most már olyan, mintha egy család lennénk. Eléggé bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban, remélhetőleg a következő évben visszatérhetünk a színfalak közé."

Urban már tavaly Las Vegasban is hangot adott reményteli várakozásainak, ugyanakkor azt is elmondta, hogyha esetleg a Star Trek: Mindenen Túl volt az utolsó Kelvin film, ő akkor is boldog.

Karl Urbanhoz hasonlóan William Shatner is derűlátóan viszonyult a karaktere esetleges visszatéréséhez. A Kirk kapitányt alakító színész ezt a CGI technológia használatával tudta volna elképzelni, egy a Toronto Sunnak adott interjúban viszont azt nyilatkozta, hogy ez csak vicc volt:

"Egy személyes beszélgetésben, azt mondtam, hogy ha lenne rá mód, hogy visszakerüljek a Star Trekbe, az a Ziva [egy 3D szoftver – a szerk.] segítségével valósulhatna meg, ami bármilyen korban és ruházatban tudna engem ábrázolni. De ez csak poénkodás volt, mert a mai filmeknek megvan a saját szereposztása."

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr1513722010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása