Új nevet kapott a Star Trek: Discovery kibeszélőshowja

2017. szeptember 22. 10:45 - Dave // urszekerek.hu

A CBS még májusban, az évad tizenöt epizódosra hosszabbításával egyidejűleg jelentette be, hogy Talking Trek címen heti beszélgetős műsort indít majd szeptembertől. A talkshow megmarad, ám új néven, After Trek címmel jelentkezik majd szeptember 24-től hetente.

after_trek_cover.jpg

Az átnevezés egyik lehetséges oka az lehet, hogy a műsor tervezett neve túlságosan hasonlított az AMC csatorna húzósorozatát, a The Walking Deadet kísérő Talking Dead aftershow-hoz, mely 2011 óta fut. Ehhez kapcsolódóan nem lett kiadva hivatalos közlemény, ahogy arról sem, hogy ki fogja majd vezetni az új műsort. A Talking Dead műsorvezetője egyébként Chris Hardwick színész, producer, stand-up komikus, és érdekes összefüggés az új Star trek sorozatot illetően, hogy a főszereplő, Sonequa Martin-Green is számos alkalommal részt vett az AMC műsorában, hiszen gatvankilenc The Walking Dead epizódban szerepelt. Hasonló, a színészek, producerek, írók, meghívott vendégek részvételével tartott, kibeszélő műsor a Trónok harca, illetve a Ki vagy, Doki sorozatokhoz is kapcsolódik.

Az After Trek kizárólag a CBS All Access előfizetéses streaming szolgáltatás nézői számára lesz elérhető, tehát a Discovery-t világszerte bemutató Netflix nézői hiába keresik majd a szolgáltató kínálatában. Az All Access előfizetők először szeptember 24-én, vasárnap este tizenegy órától, a sorozat első két epizódjának premiere után találkozhatnak majd a beszélgetős műsor első részével, a promóció szerint élő adásként.

Az európai, így a magyar nézőknek is be kell tehát érniük talkshow nélkül, pusztán a Discovery-epizódok megtekintésével, melyet szeptember 25-től a Netflixen tehetnek meg, akár teljesen ingyenesen is, hiszen a streaming szolgáltató az új előfizetőknek próbaidőként egy hónap teljes hozzáférést biztosít.

Előzetesek, jelenetek, valamint interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján!

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6812885638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása