Star Trek: Discovery – Egy új fejezet

2017. szeptember 12. 19:15 - Ádám // emTV.hu

Ez az új fejezet pedig a már eddig is hangsúlyozott felfedezés korszaka, melyre a hajó neve és a sorozat címe, a Discovery is utal. A Netflix által kedd este kitett új ízelítőben az animált széria kivételével a teljes tévés univerzumot felölelve, kulcsszavakba tömörítve látjuk a Star Trek esszenciáját. A magyar feliratban e szavakat a jobb érthetőség kedvéért felszólító módba tettük. A promó egyben a streaming szolgáltatónál elérhető egyéb Star Trek sorozatokat is reklámozni hivatott.

connect.jpg

További előzetesek, valamint jelenetek és interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján!

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu // videó: © Netflix

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr5512824890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása