Új Discovery jelenet – nyolcvankilenc évig a sivatagban

2017. szeptember 07. 23:05 - FCs.

Előfordul, hogy az ember egy kietlen bolygón ragad a kapitányával, ilyenkor pedig számba kell venni a legrosszabb eshetőségeket is. Beilleszkedjünk a bolygó társadalmába, vagy rendületlenül próbálkozzunk a meneküléssel? Magyar felirattal mutatjuk, hogyan vélekedik erről Georgiou kapitány és Burnham parancsnok.

Burnham hangjában némi vulkáni pesszimizmus fedezhető fel: a bolygón ragadás lehetősége eléggé valószínű, de a végzetes következmények sem zárhatók ki. A legjobb esetben pedig adottságaink és képesítésünk segítségével kell megállni a helyünket – ezzel a válasszal nem lehet mellélőni egy flottakapitánynál. Persze a kapitány azért kapitány, mert legtöbbször jobb egysoros válaszai vannak...

A videó végén egy klasszikus Star Trek téma csendül fel, amikor a USS Shenzhou csillaghajó megjelenik.

Korábban már azt is láthattuk, amikor Burnham találkozik a Fáklyavivővel. Azt a jelenetet magyar felirattal ebben a cikkben találjátok! További előzetesek, valamint interjúk a szereplőkkel szintén magyarul feliratozva az emTV.hu Indavideó csatornáján!

A Star Trek: Discovery világpremiere szeptember 24-én lesz a CBS csatornán, ezt követően pedig hetente új résszel jelentkezik majd a CBS All Access nevű streaming szolgáltatásban. A sorozatot az Egyesült Államokon kívül a Netflix forgalmazza, így szeptember 25-től, hétfőtől hazánkban is elérhető lesz, és szintén heti egy rész kerül majd fel.

A sorozattal kapcsolatos további posztjainkért kattintsatok ide!

emTV.hu

További cikkek a Star Trek világából az Űrszekerek Facebook oldalán! Még több Star Trek: Discovery-ért érdemes ellátogatni a sorozattal magyar nyelven foglalkozó oldalunkra – a jó társaságért pedig nézzetek be a rajongói csoportba!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr6112810818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása