Patrick Stewart újra Picard kapitány lesz?

2018. június 26. 16:00 - FCs.

A CBS Alex Kurtzman segítségével kezd neki a Star Trek televíziós terjeszkedéséhez

Alex Kurtzman a múlt héten még a Discovery-ből távozó showrunnerektől vette át a kormányt, most pedig egy ötéves szerződést írt alá a CBS-szel: feladatai között a Star Trek televíziós univerzumának a kibővítése is szerepel, ennek örömére a stúdió végleg leszámolt a higgadt visszafogottság látszatával, ugyanis bizonyos források közreműködésével követhetetlen mennyiségű Star Trek koncepció zúdult a közvéleményre. A tervek szerint akár még Picard kapitány is visszatérhet. A bejelentésekről az Impulzus aktuális adásában is beszélgetünk.

stewart_firstcontact.jpg

A CBS közleménye alapján a korábbi együttműködések miatt a stúdió száz százalékig megbízik Kurtzman produkciós vállalatában, a Secret Hideoutban:

"Nagyon kevés azoknak az író-producer-rendező egyéneknek a száma, akikkel minden film és televízió stúdió együtt szeretne működni, Alex és a Secret Hideout csapata pedig mindig az elsők között szerepel. A tehetsége, a jóízlése, és a sikeres projektek levezénylésével kapcsolatos képessége páratlan. Alex figyelemreméltó munkát végzett a stúdiónknál, egészen hét évre visszamenőleg, a Hawaii Five-0 indulásától kezdve, és nagyon feldobott minket, hogy Heather [Kadin, a Secret Hideout elnöke] és a csapat hosszú távon együttműködik velünk"

– mondta David Stapf, a CBS Televíziós Stúdiójának az elnöke. A stúdióhoz hasonlóan Kurtzman is örömmel reagált a megállapodásra, saját közleményében a Star Trek jövőjére is kitért:

"A CBS lehetővé tette számunkra azt a hatalmas örömöt, hogy a Star Trek világát újra bemutassuk a régi és új közönségnek, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy tovább dolgozhatunk az univerzum kibővítésén."

A Variety részletesebb információk birtokába jutott, értesüléseik szerint az alábbi produkciók kidolgozása zajlik:

  • Egy Csillagflotta Akadémián játszódó sorozat, ami elsősorban a fiatalabb közönséget célozná meg. A projekthez már a showrunnerek neve is felmerült, akik Stephanie Savage és Josh Schwartz lennének.
  • Egy minisorozat, amiről egyelőre még semmit sem lehet tudni.
  • Egy Khan karakterére épülő minisorozat, ami talán összefüggésbe hozható azzal a projekttel, amiről Nicholas Meyer tavaly már nyilatkozott.
  • Egy új animációs sorozat, amiről szintén semmi információ nincs.

A The Hollywood Reporter hozta a legforróbb felvetést, miszerint Patrick Stewart újra Jean-Luc Picard szerepébe kerülhetne, szintén egy minisorozat keretein belül. A közelmúltban már többször szóba került a Stewart téma, legutóbb maga a színész öntött olajat a tűzre a rejtélyes nyilatkozatával.

A legújabb Impulzusban nem csak a Star Trek bejelentésekről, hanem az egyre jobban közeledő második Űrszekerek közösségtalálkozóról, és az eredeti sorozat (TOS) Pókerjátszma című részéről is beszélgetünk.

Itt találod az Impulzus Podcast aktuális epizódjának műsoroldalát, ahol különböző formában érheted el, vagy töltheted le a műsort!

emTV.hu // Implulzus

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr9014073159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása