Patrick Stewart sokat sejtetően nyilatkozik a Discovery-ről

2018. június 06. 16:00 - FCs.

Májusban Jonathan Frakes (Riker, TNG) ismét nekikezdett rendezői tevékenységének a Star Trek: Discovery forgatási helyszínén, a második évad előkészületeinek kellős közepén azonban Marina Sirtis (Troi, TNG) is tiszteletét tette. A rajongók természetesen nem vették be, hogy a színésznő csak látogatóba érkezett a helyszínre, de ha ez nem lenne elég, most Patrick Stewart (Picard, TNG) is beszáll a spekulációk felerősítésébe, és mosollyal az arcán önt olajat a tűzre.

A Red Carpet News TV riportere kerek-perec rákérdezett, hogy a Stewartnak lesz-e valamilyen szerepe a Discovery folytatásában, amire az egykori Picard röviden, de annál rejtélyesebben válaszolt:

"Ja, a sorozatra gondol, és a nem a mozifilmre, merthogy egy új mozifilm is jönni fog nemsokára. Nem, de talán nagyon jó okom lesz rá, hogy hamarosan megnézzem."

A titokzatos mondat és a kedélyes tekintet ismét meredek találgatások sűrűjébe vezetheti az interneten konspiráló rajongókat: Stewart vajon a színésztársai miatt kíváncsi a Discovery-re (azaz Frakes rendezése, és Sirtis bizonytalan szerepe érdekli ennyire), vagy talán neki is jutott valamilyen teendő a kamerák mögött? Vajon miért került szóba a mozifilm? Vagy Picard kapitány megformálója csak viccelt a riporterrel? Szerintetek mi az igazság? Kommenteljetek itt, a Facebookon, vagy a Star Trek: Discovery magyarországi rajongói csoportjában!

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr2714025298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása