Majdnem Rekha Sharma lett a Discovery főszereplője

2018. május 31. 16:00 - Dave // urszekerek.hu

Az észak-indiai gyökerekkel rendelkező színésznő a Sötét angyaltól kezdve a Smallville-en és a Battlestar Galactica-n át A visszatérőkig számos Magyarországon is bemutatott sci-fi sorozatban szerepelt már, mígnem 2017-ben bekerült a legújabb Star Trek sorozat szereplőválogatására, ahol végül Landry parancsnok kettős szerepét (a karakter e világi és tükör-univerzumbeli mását is alakította) kapta meg, mely számára is váratlan módon, mindössze három epizódra szólt.

A színésznő az elmúlt hétvégén rendezett, németországi FedCon rendezvényen elárulta rajongóinak: először a főhősnő, Michael Burnham szerepére hallgatták meg – szövege megtanulásához akkor mindössze huszonnégy óra és egy digitális forgatókönyv-kivonat állt rendelkezésére.

Burnham szerepét ugyan nem kapta meg, de végül egy ígéretes, érdekes karakter, Lorca jobbkeze, Ellen Landry parancsnok bőrébe bújhatott. Hogy karaktertere ilyen rövid ideig lesz jelen a sorozatban, arról maga sem tudott, ezért is volt megdöbbentő számára, amikor Ted Sullivan váratlan telefonhívásban előzetesen tájékoztatta őt Landry sorsáról.

emTV.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr7914013792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása