George Takei vádlója megváltoztatta a zaklatással kapcsolatos álláspontját

2018. május 30. 16:00 - FCs.

Tavaly novemberben George Takei-t szexuális zaklatással vádolta Scott R. Brunton, aki arról számolt be, hogy az eredeti sorozatban (TOS) Sulu-t alakító színész az akkor modellként dolgozó Brutont a nyolcvanas évek elején környékezte meg. A tavalyi állításai szerint Takei bedrogozta őt, majd megpróbálta lerángatni a nadrágját, azonban a visszaemlékezéssel kapcsolatos, a külsős szakemberek által feltárt következetlenségeket, valamint a homályos részletek jelenlétét ezúttal maga a vádló ismerte el.

Azt is hozzátette, hogy az események (akárhogyan is történtek), nem traumaként maradtak meg benne, hanem egyfajta kalandos éjszakaként. Takei is reagált a legfrissebb fejleményekre: örül, hogy vége szakadt ennek a "rémálomnak", ami őt és a férjét is nehezen érintették, ennek ellenére nem neheztel Bruntonra.

emTV.hu // Observer

komment
Címkék: George Takei

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr8914012714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása