William Shatner visszatért az eredeti sorozat díszletei közé

2018. május 10. 16:00 - FCs.

A Kirk kapitányt alakító William Shatner ötven évet utazott vissza az időben, hogy ismét helyet foglalhasson egykori székében. A művelet ezúttal nem a téridő meggörbítésével hajtotta végre, és az örökkévalóság őrzőjére sem volt szükség, hiszen a New York állambeli Ticonderogában az eredeti sorozat (TOS) hűen reprodukált díszlete mindenki előtt nyitva áll.

Az Enterprise falai között megvalósuló pénteki sajtóeseményen a kapitány meglehetősen elégedett volt a székével:

"Ez a szék a legkiemelkedőbb. Nagyon kényelmes helyet foglalni benne.

Ez a díszlet pontosan olyan, mint ötven évvel ezelőtt. Olyan ez, mint visszatérni a szülőházadba, körülnézni, és rácsodálkozni. Nagyobb és kisebb, mint amire emlékszel, de mégis ugyanaz. Ha érdekel a Star Trek, ez egy rendkívüli dolog."

A színész a régi időkre is visszaemlékezett:

"Mindenféle dolog történt itt. Érzelmes pillanatok voltak. Vicces. Sok nevetés volt a díszletek között."

Az ismerős környezetben Leonard Nimoy is eszébe jutott:

"Egy jó barát volt, és már nincs többé köztünk. Ez akkor jutott eszembe, amikor besétáltam ide, Leonard ott állna [a tudományos tiszt szolgálati helyére mutatva]."

A Star Trek franchiseról beszélgetve Shatner megemlítette, hogy a forgatás közben még túlzás lett volna azt feltételezni, hogy évtizedekkel később is ennyire népszerű lesz a széria.

"A sorozat elmesélt pár lenyűgöző történetet arról, hogy mi lehet odakint, és ez nagyon rátalált az emberekre."

emTV.hu // TrekMovie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urszekerek.blog.hu/api/trackback/id/tr10013903344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása